Setmanari d'informació local - 138 anys

Picornell i Riera són els candidats a presidir el Parlament aquest dimarts

7870
Laura Camargo en declaracions al mitjans després de la Junta de Portaveus.

El Parlament ha aprovat aquest dimecres la proposta de l'ordre del dia del ple del pròxim dimarts, 14 de febrer, en la qual s'inclou que es dugui a terme l'elecció del nou president o presidenta, càrrec pel qual Podem ha presentat el diputat Baltasar 'Balti' Picornell i el PP la diputada Núria Riera.

Des del PSIB s'ha anunciat que la seva formació votarà a favor del candidat dels partits dels 'Acords pel Canvi', però no obstant això des de MÉS per Menorca s'ha dit que és una decisió respecte a la qual «encara» han de «reflexionar».

Així, el portaveu socialista, Andreu Alcover, ha assenyalat que d'aquesta manera «es confirma que en el proper ple es restablirà la normalitat en el Parlament amb la votació de la presidència». D'aquesta manera, ha reiterat que «encara que encara no està del tot tancat, aquest dimarts hi haurà un candidat de les forces del pacte».

Per la seva banda, la diputada de MÉS per Menorca, Patricia Font, ha assegurat que la seva formació no ha decidit encara si votarà a favor, en contra o s'abstindrà respecte a l'elecció de Picornell, encara que ha assenyalat que no entren «en el joc del canvi del candidat».

A això, la portaveu de Podem, Laura Camargo, ha expressat que creu que MÉS per Menorca, «seguirà respectant els 'Acords pel Canvi'» i ha dit que té «molt clar que MÉS per Menorca serà tan responsable i conseqüent».

Des del PP, la portaveu, Margalida Prohens, ha reiterat la seva intenció de mantenir a Riera com a candidata a la presidència en el ple de la setmana vinent.

El portaveu del PI, Jaume Font, ha manifestat que el seu partit es tornarà a abstenir en aquesta votació i ha remarcat que «amb El PI a la Mesa això no hagués passat»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.