Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB Mallorca demana la derogació de la reforma laboral

7878

El Consell Polític del PSIB-PSOE de Mallorca ha exigit la derogació de la reforma laboral, garantir un sistema de protecció econòmica eficaç i assegurar el poder adquisitiu de les pensions.

Durant el desenvolupament de la reunió, s'ha aprovat una proposta de resolució en defensa dels drets dels treballadors per garantir la protecció social dels més vulnerables, segons ha indicat el PSIB en un comunicat.

En aquest sentit, la secretària general del PSIB Mallorca, Sílvia Cano, ha denunciat com el PP ha aprofitat la crisi com a pretext «per distribuir rendes de baix a dalt en forma d'amnistia fiscal, bonificacions i tarifes planes i rescat bancari».

Segons ha explicat la secretària general, «si les famílies del país aportaven un 75 per cent al sistema tributari el 2007, ara n'aporten el 84 per cent, mentre que les empreses han passat d'un 22 a un 13 per cent en el mateix període de temps».

Les conseqüències de tot això, segons els socialistes, han estat «una classe mitja enfonsada i l'avanç de la precarietat, que de la mà de les retallades en la cobertura social està enquistant borses de pobresa i exclusió social».

Corrupció del PP

Respecte a l'obertura de judici oral a Matas i Rodríguez per presumpte finançament irregular, Cano ha aprofitat per exigir al PP que doni explicacions sobre com ha finançat les seves campanyes electorals i ha demanat que «deixin d'amagar-se, demanin perdó i sobretot, que retornin els doblers que són de tota la ciutadania».

El PSIB ja té demanada la compareixença de Miquel Vidal en el Parlament per explicar «què ha passat amb els 180.000 euros que han rebut de més en subvencions electorals i si pensen retornar-los».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.