Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern explica als taxistes la proposta de les noves línies d’autobús

8108
El Govern explica als taxistes la proposta de les noves línies d’autobús.

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha presentat als representants del sector del taxi la proposta del Govern de les noves línies d'autobús que uniran l'Aeroport amb les zones turístiques de Mallorca, entre les quals s'inclouen connexions directes amb l'Hospital Son Espases i el Polígon de Son Noguera.

En la reunió, celebrada aquest divendres, Pons ha informat sobre les trobades que ha mantengut amb els representants municipals, socials, del sector comercial, hoteler i econòmic de cadascun dels municipis. Segons el conseller, «a partir de recollir les diferents demandes i compartir diferents punts de vista, s'ha dissenyat la proposta concreta que té per objectiu atendre les necessitats tant dels residents, com dels turistes que ens visiten».

La línia 1 unirà l'Aeroport i Camp de Mar amb un total de 17 parades entre Son Espases, Santa Ponça i Peguera i 16 freqüències diàries, segons ha indicat la Conselleria. Les sortides es realitzaran de dilluns a diumenge durant la temporada alta, de maig a octubre, encara que el Govern preveu que tant en aquesta com en la resta de línies es mantengui el servei a l'hivern amb horaris reduïts.

La línia 2 passarà per Son Espases, Magaluf, Palmanova, Bendinat, Costa d’en Blanes i Portals Nous. El recorregut inclou 17 parades amb 17 freqüències diàries, de dilluns a diumenge, en servei entre maig i octubre.

D'altra banda, la línia 3 unirà l'Aeroport amb Can Picafort passant per Inca, Alcúdia i la Platja de Muro. Durant el recorregut es preveuen 12 parades, amb 16 freqüències diàries, de dilluns a diumenge.

La ruta 4 passarà per Manacor, s'Illot, Sa Coma, Cala Millor i Cala Bona, que preveu donar 14 expedicions per sentit, de dilluns a diumenge, en temporada alta (maig a octubre).

La cinquena línia recorrerà s'Arenal, Llucmajor, Campos, Santanyí, Portopetro, Cala Egos i Cala d'Or. A més, es preveuen parades addicionals al Polígon de Son Noguera i s'Alqueria Blanca. El recorregut podria emprar un total de 23 parades d'anada i 24 de tornada, amb deu freqüències diàries durant la temporada alta.

Finalment, un servei de llançadora entre l'Aeroport i l'estació intermodal, operat per Empresa Municipal de Transports, entre els mesos de maig a octubre amb alta freqüència i amb menor durant l'hivern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.