Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá i Aguiló s'uneixen per intentar fer front a la candidatura de Company

8204

Els precandidats a presidir el PP de les Balears, José Ramón Bauzá i Ana Maria Aguiló, han comparegut aquest dimarts de manera conjunta per tal d'anunciar que uneixen els seus projectes de cara a ser l'alternativa real a un pacte d'esquerres.

Davant dels mitjans de comunicació al Parc de la Mar, han explicat també que Bauzá seria qui encapçalaria el projecte i, per tant, seria el candidat a la presidència però ha volgut remarcar que es tracta de «dues persones i els seus equips que s'uneixen per donar un pas en base a la unitat». Bauzá també ha dit que no descarta que s'uneixin més persones i que està en conversacions amb l'altre precandidat Jaume Bauça.

La setmana passada, la seu del grupuscle gonellista Grup d’Acció Balear (GAB) va rebre la visita d’Ana Maria Aguiló, la primera de les candidates que va anar per exposar el full de ruta de la seva candidatura a la presidència del PP balear. El segon ha estat l’expresident José Ramón Bauzá, que aquest cap de setmana també ha reunit els regionalistes i anticatalanistes a la seu. 

Tot i haver repetit missatges i proclames de sobra conegudes per la societat de les Balears, el GAB també va avançar que Bauzá «va dexà caure que està xerrant emb n’Aina Aguiló per intentar arribar a un acort per dur una candidatura conjunta en es proxim congrés des PP Balears».

Aquesta notícia no resulta gens estranya ja que Bauzá i Aguiló comparteixen posicionament anticatalanista i regionalista i, a més, estan veient com el precandidat Biel Company és, actualment, el candidat més ben considerat pels companys de partit. Açò ho hem pogut veure els darrers dies a les xarxes socials on diferents simpatitzants del PP ja inclouen el hashtag #JoAmbCompany en la seva descripció i els pocs actes de campanya que ha realitzat, per ara, han tingut una major acollida i repercussió mediàtica entre els simpatitzants illencs.

El congrés del PP balear se celebrarà el dissabte 25 i el diumenge 26 de març i allí es triarà el pròxim president de la formació i es duran a terme quatre ponències (estatuts i polítiques; economia i turisme, serveis socials i sanitat i educació i cultura).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.