Setmanari d'informació local - 138 anys

El sociòleg Joan Miralles és el nou president d'Aptur

8224
El sociòleg Joan Miralles és el nou president d’Aptur.

Joan Miralles ha estat triat aquest dimarts per unanimitat nou president d’Aptur durant una assemblea de socis celebrada a l’edifici del Poble Espanyol de Palma.

Miralles encapçala una candidatura formada per un grup de petits propietaris i empresaris del sector turístic vacacional, advocats, economistes, i especialistes universitaris en Turisme i Màrqueting.

L'objectiu de la nova junta al capdavant de l'Associació és la «democratització del turisme, el foment de l'ocupació i el benestar, l'impuls de la desestacionalització, la promoció del producte autòcton i del comerç local, el respecte per la seguretat jurídica, i la innovació constant com a referent i icona del desenvolupament». Segons ha declarat Miralles, el lloguer vacacional és «un sector que s'ha de dignificar i que suposa una font de riquesa no només per als propietaris sinó per als ciutadans de les Illes en general».

A més, el nou president ha remarcat la importància de la sostenibilitat i ha recordat que «el 33 per cent de la despesa que realitza el client que lloga un allotjament ho destina al mateix barri o poble, en un model econòmic transversal que fomenta sinergies i estratègies entre el sector agroalimentari i la indústria de les Balears».

La nova junta d’Aptur defensa també la importància de l'impost de turisme sostenible i l'ús de mesures d'estalvi energètic.

Joan Miralles és Doctor en Sociologia, especialista en Sociologia del Turisme, Turisme Residencial i Cooperació al Desenvolupament, a més de ser propietari d'un habitatge vacacional. El nou vicepresident serà Antoni Serra Cantallops (Doctor en Màrqueting turístic i professor de la UIB).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.