Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma i Llucmajor acorden unir esforços en matèria de Serveis Socials a s’Arenal

8308
Palma i Llucmajor acorden unir esforços en matèria de Serveis Socials a s’Arenal. | Ajuntament de Palma

L’Ajuntament de Palma ha signat aquesta setmana un protocol de col·laboració per dur a terme accions conjuntes en matèria de Serveis Socials a s’Arenal amb l’Ajuntament de Llucmajor a les dependències de s’Arenal de Llucmajor.

La regidora de Benestar i Drets Socials de Palma, Mercè Borràs, la regidora de Serveis Socials de Llucmajor, Maria Antònia Gil i la representant de l’Obra Social La Caixa, Carme Muñoz, han signat aquest protocol que té per objectiu simplificar l’accés a l’atenció i recursos de les persones usuàries de la zona i optimitzar recursos. Així, a partir d’ara els infants de 0-18 anys de la zona de S’Arenal podran accedir a la cartera de serveis comuna tant si són residents a Palma com si són residents a Llucmajor.  

Borràs ha deixat clar que aquest acord és una passa més «per continuar fent feina amb l’objectiu d’acostar els Serveis Socials a la ciutadania i garantir el seu accés des dels barris de Palma».

L’acord signat, que ha comptat a més amb l’assistència de tècnics de Serveis Socials del Punt d’atenció de S’Arenal de l’Ajuntament de Palma i tècnics de l’Ajuntament de Llucmajor, es produeix en el marc de la caixa pro-infància que aglutina les entitats del tercer sector  tant públiques com privades que hi fan feina.

Una sola xarxa

Aquest acord estipula que ambdós ajuntaments faran passes per unificar en una sola xarxa tota la població usuària dels serveis Socials de s’Arenal. Així mateix, els dos municipis col·laboraran i compartiran serveis comuns com instal·lacions (l’IES, escoles o entitats de la zona)  i disposaran d’aquests espais per a treballs comunitaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.