Setmanari d'informació local - 138 anys

El Club Pollentia Resort inverteix més de 5.300 euros per la conservació de s'Albufereta

8610
El Club Pollentia Resort inverteix més de 5.300 euros per la conservació de s’Albufereta.

El Club Pollentia Resort, que té signat un conveni amb el Govern per mitjà de l'Institut Balear de la Natura (Ibanat), ha recaptat més de 5.300 euros per al manteniment, la conservació i la restauració dels hàbitats i les espècies de la Reserva Natural de s'Albufereta.

Segons aquest conveni de col·laboració, Club Pollentia Resort destina a aquesta causa els fons recaptats en l'urna més una donació anual del mateix import, d'un mínim de 3.000 euros i un màxim de 100.000 euros.

El gerent de la cadena, Fernando Porto, ha rebut al director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Miquel Mir, i el gerent del Ibanat, Joan Ramon, en les instal·lacions de l'hotel, on han obert les urnes que s'han mantingut en la recepció durant tot l'any 2016. D'aquesta manera, la recaptació ha estat d'un total de 5.345,40 euros, que s'invertiran en la reserva de s'Albufereta durant el 2017.

El director del Parc, Maties Rebassa, ha explicat que aquesta aportació es destinarà a la zona d’aigües obertes de poca fondària que hi ha a la finca que es va tancar per al bestiar, perquè puguin alimentar-s’hi, i fins i tot criar, espècies aquàtiques com l’avisador o el picaplatges.

El Conveni actual té una vigència inicial de quatre anys. Ambdues parts han manifestat que estan molt satisfets dels resultats obtinguts fins a avui, i, per tant, preveuen mantenir aquesta col·laboració. La Conselleria valora molt positivament aquest tipus d’iniciatives publicoprivades i insta que es preguin com a exemple.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.