Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem: «Demà veurem si el PP vol regenerar-se o és part de la trama balear de corrupció»

8712

El president del grup parlamentari de Podem, Alberto Jarabo, el diputat Carlos Saura i la regidora, Eva Frade, han presentat en roda de premsa l’esmena a la totalitat de Podem a la moció del PP per demanar la reprovació i la dimissió d’Álvaro Gijón.

Des de Podem han afirmat: «Demà veurem si el PP és un partit que vol regenerar-se o és part de la trama balear que protegeix els seus presumptes corruptes. Demà el PP de Balears hauria d’entregar Álvaro Gijón a la justícia perquè dimecres faci front a la seva pertinença a organització criminal i tràfic d’influències, segons el jutge, en la seva declaració imputat pel cas ORA».

A més, han anunciat que aquest dilluns han registrat una esmena de substitució a la totalitat de la moció del PP per demanar la reprovació i dimissió d’Álvaro Gijón «perquè es presenti dimecres sense estar aforat com un ciutadà més perquè el jutge tingui la possibilitat de posar-li mesures cautelars».

«Creiem que el PP de Balears ha deixat d’actuar en favor d’una presumpta trama mafiosa que fa por a tota la ciutadania balear. Bauzá ja ha dit que volia fer fora a tot el que tingui una sospita de corrupció, li ha faltat posar el nom propi, li animem a que ho digui».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.