Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell apuja fins a 200.000 euros el pressupost destinat a la promoció turística

8772
El Consell destinarà 200.000 euros a la Fundació Mallorca Turisme.

El Consell destinarà 200.000 euros a la Fundació Mallorca Turisme, després que així ho hagi acordat per unanimitat el patronat de l'entitat reunit aquest dimarts.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha presidit la reunió del Patronat de la Fundació. L'aportació del Consell aprovada aquest dimarts suposarà que el pressupost de la fundació sigui d'un milió d'euros per aquest 2017.

El conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha explicat que veuen «necessari» l'augment del pressupost perquè «estan sorgint diferents iniciatives per a la promoció de Mallorca».

En aquest sentit, Bonet ha recordat que la Fundació «es va crear per ser l'instrument de promoció turística» i que el Consell ja està «preparat per rebre les competències». Per aquest motiu, ha reclamat al Govern que s'engegui la transferència de les competències en promoció turística «al més aviat possible».

Durant la reunió, també s'ha anunciat que es redactarà el Pla de desenvolupament turístic de Mallorca durant aquest any. L'objectiu del pla és marcar les línies de com ha d'avançar l'illa quant al turisme. Aquest pla ve marcat per la Llei de turisme de les Balears.

Bonet ha afirmat que des del Consell fan feina «per promocionar un tipus de turisme més sostenible i que sigui respectuós amb el nostre entorn. Les tres branques són el turisme cultural, l'esportiu i el de naturalesa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.