Setmanari d'informació local - 138 anys

Les proves Cangur reuneixen 13.136 participants a diferents punts de les Balears

8842

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, el rector de la UIB, Llorenç Huguet, i el conseller d'Educació i Universitat, Martí March, han donat la benvinguda aquest dijous als 1.700 estudiants que s'han donat cita a Son Moix, una de les seus escollides per a dur a terme les proves Cangur que organitza la Societat Balear de Matemàtiques.

Aquesta prova de matemàtiques, que es convoca arreu del món, té com objectiu principal estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes i aconseguir atreure el màxim nombre de participants. Aquesta edició ha aconseguit reunir un total de 13.136 estudiants a les Illes. En aquest sentit, Moll ha destacat que «aquestes proves creixen any rere any i demostren que les matemàtiques són una eina de futur, on es posa a prova el raonament, l'enginy i la intuïció».

Més de 7 milions d'estudiants de més de 50 països inicien la prova al mateix temps, l'hora oficial per a realitzar la prova és a les 9.30 h. Els alumnes de les Illes continuen amb una gimcana matemàtica després d'un descans.

La Societat Balear de Matemàtiques organitza aquestes jornades a diferents punts de Mallorca, Eivissa i Menorca amb el suport de la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d'Educació i Universitats i la col·laboració de l'Ajuntament Palma, entre d'altres institucions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.