Setmanari d'informació local - 138 anys

Amnistia Internacional i Picornell es reuneixen per acordar propostes en matèria de l'acollida de refugiats

8900
Amnistia Internacional trasllada algunes propostes al president del Parlament en matèria de l’acollida de persones refugiades.

Diferents representants de l'equip de Relacions Institucionals d'Amnistia Internacional de les Balears (AIB) han traslladat aquest dilluns al president del Parlament, Baltasar Picornell, una sèrie de propostes, entre les quals destaca la campanya 'jo acull', iniciada el passat mes de setembre del 2016, on s'insta al Govern espanyol a «complir amb el seu compromís internacional d'acollir a 17.336 persones refugiades».

Així, la 
AIB sol·licita que es pugui realitzar de nou en el Parlament, «una presentació informativa que serveixi de crida a les autoritats, poders econòmics, polítics i societat, per donar suport a la iniciativa».

Igualment, sol·liciten que se'ls mant
engui informats «sobre el seguiment de la resolució aprovada en relació a l'acolliment de sol·licitants d'acollida», i «que es consideri la possibilitat de presentar una proposta de resolució respecte a l'acolliment de refugiats».

Entre altres propostes, l'equip de 
AIB format per Francisco PalaciosCarlos Martín i Montse Farran, també han demanat que es prenguin mesures contra la violència de gènere amb la finalitat de visibilitzar aquesta problemàtica social i sensibilitzar a la població sobre la xacra que suposa aquest tipus de violència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.