Setmanari d'informació local - 138 anys

Company: «Som Biel Company, el mateix de sempre i no vull canviar»

9068

El nou líder del PP de les Illes Balears, Gabriel Company, ha apel·lat de nou a un partit unit en què «sumar» en lloc de «restar» per aconseguir el propòsit de vèncer en les eleccions de 2019 i «totes les que vinguin darrere».

Company ha remarcat que aquest diumenge ha estat un «dia de festa» per al PP perquè «s'ha fet democràcia» i ha demanat a tots els seus membres que oblidin les diferències del passat i se centrin en els punts en comú, ja que el partit els «necessita a tots».

El nou líder ha assegurat que vol un partit «actiu» i «obert» als afiliats i a la societat, «proper» als ciutadans i els seus problemes.

En aquest sentit, ha destacat que si bé és cert que molta gent critica que els polítics només discuteixen entre ells, el seu propòsit és canviar aquesta percepció perquè en el seu partit les discussions seran per «solucionar els problemes de la societat». Així doncs, s'ha proposat «dignificar» la vida política i els polítics.

També ha advocat per un partit «transparent» que els afiliats sentin «com a propi», escoltar al ciutadà i «reconquistar la confiança de la ciutat», tot això des de la «moderació», el «seny», la «humilitat» i el «treball», valors que, ha dit, vol «posar on toca».

Des del seu nou equip de govern, Company renovarà les juntes insulars i locals amb la intenció que el seu partit surti reforçat del procés i es torni a debatre «per aconseguir un PP millor».

Finalment, Company ha tancat el seu discurs assegurant que aquest nou lloc no li canviarà. «Som Biel Company, el mateix de sempre i no vull canviar».

El popular ha posat en valor l'educació rebuda a casa, una família de pagesos en la qual li van ensenyar a treballar i ha remarcat que ell és «una persona normal», amb virtuts i defectes, que tractarà d'envoltar-se d'un «equip extraordinari» per aconseguir «el millor projecte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.