Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril: «No podem consentir que una organització criminal ens doni lliçons d’ètica i corrupció»

9348
El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril.

Aquest dimecres des del programa la Vila del Pingüí d'Ona Mediterrània, ha contactat amb el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril per fer un repàs a l'actualitat sobre els contractes de la formació a l'economista Jaume Garau. L'entrevista s'ha duit a terme un dia després que la Fiscalia Anticorrupció hagués anunciat que obrirà diligències per estudiar-ne el cas i després que el vicepresident del Govern, Biel Barceló, anunciàs la seva dimissió si s'arriba a investigar.

Per la seva banda, Abril ha assegurat que des de MÉS ho assumeixen amb la tranquil·litat que no han fet res dolent ni il·legal, tot i que «ens fa molt de mal» perquè s'entén que MÉS per Mallorca ha lluitat molt contra la corrupció. Per tot això, segons ha explicat el portaveu de la formació: «hem assumit els errors, ens hem disculpat amb la ciutadania, hem posat a disposició de la Fiscalia i de tothom tots els documents i, sobretot, hem assumit la responsabilitat política».

El portaveu de MÉS per Mallorca ha estat demanat per si s'ha de comparar el cas de la seva formació amb els casos de corrupció del PP, arran de la compareixença del Conseller Vicenç Vidal. Abril ha contestat que no és partidari de defensar-se amb un «i tu més». «Tot i que és obvi la diferència que hi ha entre l'ètica del PP i de MÉS», ha afegit el portaveu i ha assenyalat que a la seva formació s'ha dimitit «només per ombra de dubte», molt diferent és el cas del PP que és una organització «criminal» i, per tant «no podem tolerar que aquesta gent ens parli sobre ètica i corrupció».

Podeu escoltar l'entrevista íntegrament a través de l'Ivoox de la Vila del Pingüí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.