Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Algú vol fer mal a MÉS per Mallorca com a projecte»

9380
El tinent de batle, Antoni Noguera.

El tinent de batle de Model de Ciutat, Antoni Noguera, ha manifestat, en relació a les informacions publicades sobre l'adjudicació dels contractes a l'excap de campanya, Jaume Garau, que creu que algú vol fer mal a la formació de MÉS per Mallorca com a projecte.

En aquest sentit, Noguera ha assegurat que les informacions que s'estan donant «no són fruit de l'objectivitat» encara que ha reconegut que aquestes adjudicacions «són estèticament reprovables». No obstant això, Noguera ha defensat que «no hi ha hagut cap tracte de favor, ni coses que estiguin relacionades amb assumptes que no siguin legals». No obstant això, ha assenyalat que si finalment és imputat, posaria el seu càrrec a la disposició del partit tal com estableix el Codi Ètic de MÉS per Mallorca.

«El contracte de Palma va ser legal, està a la disposició de qui el vulgui mirar i de la Fiscalia. Els resultats foren evidents i bons», ha afegit Noguera. Així mateix, el regidor ha demanat «objectivitat» i ha assegurat que ell és «honest» i que «mai faria res que estigués mal fet». «Tenc un projecte de Model de Ciutat sòlid i puc explicar-ho davant qualsevol fiscal», ha dit.

Noguera ha negat que de moment hagin acudit a les dependències municipals a demanar informació i ha indicat que està «molt tranquil» i que no passa «gens de pena». No obstant això, el tinent de batle ha reconegut que en el partit hi ha «certa preocupació» i ha dit que és important «actuar amb intel·ligència i transparència». «Crec que MÉS per Mallorca ha actuat sempre de forma honesta, no se’ns pot titllar de mala gent i polítics corruptes», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.