Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló es defensa: «El contracte de l'ATB amb Garau està totalment justificat»

9482

El vicepresident del Govern i conseller de conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha defensat aquest dimarts al Ple del Parlament que el contracte que va adjudicar l'Agència de Turisme Balear a l'empresa del cap de campanya de MÉS, Jaume Garau , està totalment justificat, i responia a la necessitat d'obtenir dades de manera «objectiva i eficient».

Així ho ha assenyalat durant la sessió plenària en resposta a una pregunta formulada pel diputat del Grup Parlamentari Popular Miquel Jerez, qui ha preguntat a Barceló pels criteris que ha seguit la seva Conselleria a l'hora de contractar informes i estudis.

Amb tot, Jerez ha criticat que l'esmentat informe, atorgat a l'ATB per realitzar el Baròmetre de Satisfacció Turística, podria haver-se realitzat amb personal propi de l'administració sense necessitat de recórrer a una empresa externa.

«Des de l'ATB i la Conselleria treballem amb Ibestat i altres organismes públics, però necessitem dades més objectius i més amplis», ha explicat Barceló.

Amb tot, el vicepresident ha detallat que la seva Conselleria segueix informes i estudis basats en criteris de «legalitat, eficiència» i, per tant, «s'avaluen les necessitats de suport extern i de cada un dels expedients, i també s'avalua la justificació l'objecte del contracte», ha precisat.

«Vostè va dir que no havia malgastat un sol euro públic, i és la reacció d'una persones que es defensa quan se sent acorralada», li ha dit el diputat del PP a Barceló.

«Pensa que nosaltres ens xuclem el dit. Encara no ha dit tota la veritat. Paga a empreses dels seus amics per estudis que es podrien fer amb recursos propis», ha recriminat Jerez al vicepresident.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.