Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ultra espanyolista Jorge Campos demana la presó preventiva per al raper mallorquí Josep Valtonyc

9496

Després del centenar de mostres de suport al raper Josep Valtonyc, d'haver estat el titular de la portada de tots els diaris de les Balears i, concretament, després de l'èxit de l'acte que tengué lloc la setmana passada al claustre de la facultat Ramon Llull, de la UIB; el president de la fundació ultra espanyolista Circulo Balear, Jorge Campos, no ha pogut més i ha sol·licitat la presó preventiva per al jove.

Valtonyc fou citat aquest passat dilluns als jutjats d'Inca i, sense conèixer el motiu, fou informat sobre la petició realitzada per Jorge Campos, l'autor de la condemna de tres anys i mig de presó per al raper mallorquí. «És perillós perquè enalteix el terrorisme i té vinculació directa amb grups d'extrema esquerra», afirmà Campos referint-se a les lletres de les cançons de Valtonyc.

Igualment es preveu que es recorri la sentència al Tribunal Suprem segons informà l'advocat de Josep Valtonyc, Juan Manuel Olarieta, qui ja ha duit a terme altres casos semblants de presos polítics. Per la seva banda, la plataforma de suport a Valtonyc assegura que la lluita per l'absolució del cantant «acaben de començar». «Vull recordar que no visc a Veneçuela ni a Cuba». «This is Spain», afirmà el cantant a través de les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.