Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Nosaltres dos’ de Xavier Bosch, ‘Quan arriba la penombra’ de Jaume Cabré i ‘Els vells amics’ de Sílvia Soler, el més venuts en aquest Sant Jordi

9772
Els llibreters han igualat les vendes de 2016. | dBalears

Èxit rotund. Així han qualificat des del Gremi de Llibreters la diada de Sant Jordi 2017. S?han igualat les vendes de 2016 i l?afluència al centre de Palma ha estat constant tot i el tancament generalitzat dels comerços en diumenge.    

Els llibreters també han destacat que hi ha hagut una molt bona acollida de totes les activitats programades i han valorat molt positivament aquesta jornada que ha transcorregut sense cap incident.

Segons han assegurat, «hem aconseguit omplir la ciutat de lectors amb ganes de descobrir novetats editorials». «Podem dir que Sant Jordi ja és una festa consolidada amb un creixement de públic any rere anys», han afegit.

Els títols més venuts durant aquest Sant Jordi 2017:

Català:

  1. ?Nosaltres dos? (Xavier Bosch)
  2. ?Quan arriba la penombra? (Jaume Cabré)
  3. ?Els vells amics? (Sílvia Soler)
  4. Entre els autors locals els llibreters han destacat ?Tots els Cavalls?, Antònia Vicens, ?Mallorca? del col·lectiu FAM (Fotos Antigues de Mallorca) ,?Aguiar amb el cançoner tradicional de Mallorca? de Miquel Calent, ?Fets diVersos dels pobles de Mallorca? (Miquel Àngel Joan 'Llonovoy') i la entrega dels itineraris d'en Joan Carles Palos.

Castellà:

  1. ?Patria? (Fernando Aramburu)
  2. ?Tierra de campos? (David Trueba)
  3. ?Lo que te diré cuando te vuelva a ver? (Albert Espinosa)

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.