Setmanari d'informació local - 138 anys

Endavant OSAN ençata una campanya conjunta als Països Catalans

9826
Imatge de la pancarta penjada al Passeig Mallorca.

Al llarg del matí d'aquest dimarts 25 d'abril, Endavant OSAN ha penjat diverses pancartes a les principals vies d'accés a Barcelona, València, Palma, Tarragona i Girona. En aquestes pancartes s'hi denunciaven diversos aspectes que ataquen «a nivell nacional, social i de gènere el poble treballador català».

Endavant diu que l'acció d'aquest dimartsés el primer acte de la campanya 'Sobiranies, Drets i Autodeterminació'. Aquesta campanya d'àmbit nacional es desenvoluparà els propers mesos. Amb aquest lema, Endavant (OSAN) assenyala els tres instruments que han de permetre conquerir un futur digne: les sobiranies, «com el poder de decisió col·lectiu sobre tots aquells aspectes que influeixen en la vida de les classes populars»; els drets, «com a instrument per a garantir les condicions de vida de les classes populars», i l'autodeterminació, com l'instrument que permeti «conquerir un marc nacional on fer possible un projecte de benestar i llibertats per a les classes populars».

Segons expliquen des de l'organització, han escollit el 25 d'abril per a fer la primera de moltes accions perquè aquest dia «es commemora la derrota d'Almansa, inici del procés d'ocupació borbònica dels Països Catalans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.