Setmanari d'informació local - 138 anys

APTUR Balears i FEHM titllen la Llei de Turisme de «poc viable» i dubten que tengui bons resultats

9832

El president d’APTUR Balears, Joan Miralles, acompanyat per membres de la seva junta directiva, s'ha reunit aquest dimarts amb la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), Inma de Benito, per tractar la necessitat de promoure un model turístic més equitatiu i sostenible. Miralles ha fet èmfasi en «la necessitat d'un model que comporti la desestacionalització, la diversificació, el desenvolupament local de zones que fins ara no han tengut l'oportunitat de participar dels ingressos generats pel turisme, i que incideixi econòmicament en el comerç de proximitat i l'oferta bàsica».

Durant la reunió, De Benito ha remarcat que des de la FEHM «mai s'ha pensat en el turisme residencial com un turisme deslleial, atès que sempre ha conviscut amb l'oferta hotelera» i ha valorat positivament el fet de treballar conjuntament amb APTUR-Balears en un «model basat en el valor i l'excel·lència, en la creació de llocs de feina i en la preservació de l'economia del benestar».

D'altra banda, tant des APTUR com des de la FEHM han estat d'acord a titllar la Llei de Turisme com «poc viable i que hagi de tenir bons resultats». Per això, les dues entitats col·laboraran en la creació d'una comissió de treball conjunta en la qual poder valorar les diferents visions, posant especial interès en la regulació del lloguer de vacances a edificis plurifamiliars i en les propostes presentades al Govern per a la modificiació de la Llei 8 / 2012 de turisme de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.