Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern estudiarà obrir un centre comercial al barri històric de La Marina d’Eivissa

9850
La Marina, Eivissa.

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha anunciat a Eivissa que el Govern treballarà de forma coordinada amb l'Ajuntament i els comerciants del barri de la Marina i del port per obrir un centre comercial en aquesta zona del municipi com a fórmula de «comerç local i de proximitat».

Negueruela s'ha reunit amb la Federació de Comerciants de la Marina, el batle Rafa Ruiz i la directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, i ha indicat que el Govern, a través de la Direcció general de Comerç i Empresa, assumirà l'elaboració d'un estudi per veure com es pot plantejar un centre comercial en aquest barri històric de la ciutat. Segons l'Ajuntament, es pretén que el centre tengui una gerència professional per al millor desenvolupament de la iniciativa. Entre altres coses, l'estudi establirà la creació d'una imatge de marca, l'agrupació de comerços i negocis de la zona i la planificació de campanyes promocionals perquè el barri sigui un lloc «actiu i obert» els 365 dies de l'any.

El batle Rafa Ruiz ha dit que el centre «permetrà dotar de contingut i activitat a aquests barris, potenciant els petits comerços, els de proximitat, que són generadors de llocs de feina i els que donen vida als barris de la ciutat». En finalitzar les reunions, el conseller, el batle i la directora general han realitzat una visita a alguns dels comerços més emblemàtics de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.