Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears i Catalunya celebren la quarta sessió per fer front a la fiscalització que pateixen per part de l'Estat espanyol

10062
El grup de treball per fer front a la fiscalització de les Balears i Catalunya ha celebrat aquest dijous a Palma una quarta sessió.

El grup de treball per fer front a la fiscalització de les Balears i Catalunya ha celebrat aquest dijous a Palma una quarta sessió en la qual ha tractat, entre d'altres, sobre com es pot assumir la gestió de tributs que actualment són gestionats per la Hisenda de l'Estat espanyol.

A més, també s'ha debatut sobre els diferents àmbits d'actuació de les inspeccions tributàries de les agències respectives i les estimacions de recaptació de les modificacions tributàries que s'han duit a terme a Catalunya recentment, en el cas concret de l'impost sobre les begudes ensucrades. Així mateix, s'ha aprofundit en el coneixement sobre la llei del codi tributari del Consell Fiscal de Catalunya.

A la sessió d'aquest dijous han acudit delegacions encapçalades pel secretari d'Hisenda de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvadó, i la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, que ha estat acompanyada per la directora de l'Agència Tributària de les Balears, Maria Antònia Truyols. Com a integrants de l'equip de feina per part de les Balears també han assistit els membres de l'ATIB Justo Alberto Roibal, Lluís Llinàs i Lluís Messeguer.

Aquesta aliança entre les Balears i Catalunya és un òrgan bilateral d'anàlisi d'experiències entre ambdós territoris, i està emmarcat en els treballs que es desenvolupen en un àmbit més ampli per a la millora del tracte fiscal i econòmic que pateixen per part de l'Estat espanyol. En aquest sentit destaca l'apartat de finançament d'aquest mateix grup, coordinat per Guillem López Casasnovas, i que té previst reunir-se de nou aquest mateix mes de maig a Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.