Setmanari d'informació local - 138 anys

L'amistat entre Picasso i Miró s'exposa a Can Prunera de Sóller

10116
Pablo Picasso i Joan Miró. | Can Prunera

El museu Can Prunera de Sóller acollirà, per primera vegada en la història, l'exposició 'Pablo Picasso i Joan Miró, Història d'una amistat', comisariada per Joan Punyet Miró, l'exposició s'inaugurarà el 12 de maig a les 20.00 hores i es podrà veure fins al 26 de novembre.

Segons ha explicat el museu, Picasso i Miró es van conèixer a París i encara que els separaven dotze anys d'edat, en les seves vides destaquen diverses curiositats que el visitant podrà descobrir en l'exposició, de caràcter intimista i inèdita.

Objectes personals, obra gràfica, cartes, ceràmiques i altres elements reflecteixen l'amistat d'aquests dos artistes que, com s'explica al catàleg de l'exposició, «eren completament diferents com a persones i com a creadors plàstics».

Admiració

«No només era amistat i admiració el que Miró sentia per Picasso, sinó agraïment profund per tant com l'havia ajudat durant la seva vida. Els vincles que els unien anaven més enllà del que podien simplement aparentar. L'aspecte humà era capital. Mantenien un compromís polític, social i cultural que els va acompanyar sempre», ha afirmat Punyet.

Can Prunera Museu Modernista està situat en una antiga casa d'estil modernista construït al començament del segle XX i s'ha convertit en una dels senyals d'identitat del poble de Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.