Setmanari d'informació local - 138 anys

Ben Amics vol que el 17M, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, es «visibilitzi la discriminació que existeix»

10182

Ben Amics ha organitzat aquest mes diferents actes per commemorar el primer any de la llei LGTBI de Balears, aprovada el 17 de maig de l'any passat pel Parlament.

La iniciativa, promoguda per Ben Amics, ha estat presentada conjuntament pels grups parlamentaris PSIB, Podem, MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca i GxF (Mixt), com ha recordat l'associació en una nota informativa.

En aquests moments, Ben Amics està projectant els seus esforços en actuacions dirigides a l'àmbit educatiu i a donar suport al col·lectiu trans.

En paraules del president, Jan Gómez, aquest mes celebren «una fita històrica» i continuen «visibilitzant la discriminació que existeix cap al col·lectiu LGTBI i la importància que té el 17 de maig com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia».

«La llei ha fet possible tenir un marc legal que dóna suport a iniciatives educatives com les quals duem a terme des de Ben Amics. Hem de treballar molt encara per aconseguir que sigui una línia prioritària als centres educatius, ens estalviaríem moltes situacions de vulnerabilitat», ha declarat l'activista Virginia Vallejo.

Les activitats començaran aquest dimecres amb un contacontes i un 'mural-collage' dirigit a nins, a partir de les 16.30 hores al parc de Son Ximelis de Palma.

El dilluns 15, en el Club Diari Eivissa s'oferirà la conferència 'La Llei LGTBI a Balears' i el dimarts 16 hi haurà una xerrada sobre models de família en el Casal de Dons (C. Foners) a partir de les 18.30 hores.

El dissabte 20 tendrà lloc un taller de fer banderes LGTBI a Alaró a les 10.30 hores; la presentació del llibre 'La cultura de l'homofòbia i com acabar amb ella' a És Baluard, a les 13.00 hores, i el festival 'Gender' a Alaró a les 17.00 hores.

Finalment, dia 27 se celebrarà la festa del primer aniversari de la Llei a partir de les 23.00 hores a La Dama de Ella (C. Fàbrica).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.