Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma celebra aquest dimarts el debat de l'Estat de la Ciutat

10340

L'Ajuntament de Palma celebra aquest dimarts el debat de l'Estat de la Ciutat. El batle de Palma, José Hila, serà l'encarregat de començar la sessió a partir de les 10.00 hores amb intervenció, que no disposarà de límit de temps.

Després d'un descans de 20 minuts, el debat es reprendrà amb les intervencions dels grups municipals de Ciudadanos, Podem Palma, Més per Palma, PSIB i PP. Cada formació tendrà un màxim de 30 minuts per a realitzar la seva intervenció.

A continuació, Hila tornarà prendre la paraula per donar pas posteriorment a la rèplica de 15 minuts de cada grup i, finalment, tancar la jornada amb una nova intervenció per part del batle.

El debat d'enguany se celebra a escasses setmanes que es produeixi el relleu a la batlia de l'Ajuntament de Palma, que passarà a les mans del tinent de Model de Ciutat, Antoni Noguera.

Precisament, aquest relleu ha estat qüestionat per diferents grups municipals, no obstant això, el regidor d'Urbanisme ha assegurat que el proper 30 de juny serà batle de Palma, responent així a la reiterada petició de Ciudadanos i del PP de que no sigui el substitut d'Hila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.