Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem crida a manifestar-se per «fer fora el PP, el seu segrest de la justícia i la 'balearfòbia'»

10430

El Secretari General de Podem a les Balears, Alberto Jarabo, i la Secretària Política, Laura Camargo, han cridat públicament a manifestar-se aquest dissabte a Palma a favor de la moció de censura contra el PP presentada aquest divendres al Congrés dels Diputats per Podemos i les confluències.

«Una crida per mostrar al carrer la indignació social i l’alarma creada davant del segrest de la Justícia per part del Govern espanyol en favor dels seus interessos i demanar que deixin les institucions que han intoxicat». Per aquesta raó, expliquen que animen a tota la gent de les Illes a participar a la manifestació convocada per aquest dissabte a Palma, a les 18 hores, davant de la Delegació del Govern espanyol.

«Per a nosaltres és complicat anar fins a la convocatòria de Madrid, per això demanem que acudiu per mostrar la indignació de tots els illencs i illenques al carrer i el suport a aquesta moció de censura presentada avui. És imprescindible aquesta força. Si no es mostra, el PP se sentirà fort amb la certa confiança que encara té d’una part de l’electorat». A més, demanen «als partits progressistes d’aquestes Illes que es sumin a aquesta moció de censura i que vinguin demà a la manifestació, i que facin tot el possible per treure al PP del govern de l’Estat. Volem que Més i PSIB, així com varen fer que els seus diputats diguessin ‘no’ a Mariano Rajoy, ara també puguin dir ‘sí’ a aquesta moció de censura i conseguir que hi hagi un govern alternatiu a l’Estat»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.