Setmanari d'informació local - 138 anys

Manolo Galán es converteix en el nou batle d'Artà

10668
Relleu a la batlia d'Artà. | PSIB

Seguint l'acord de govern signat entre PSIB-PSOE, El Pi i Alternativa per Artà, aquest dissabte s'ha produït el relleu a la batlia, convertint al socialista Manolo Galán com a nou batle del municipi.

Nombrosos socialistes han assistit al ple que ha elegit al nou batle per donar-li suport davant el repte que té per davant. La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha manifestat que era un dia «molt emocionant» perquè «Manolo serà un magnífic batle».

La líder socialista ha assegurat que Galán és una persona «entregada al seu poble i que farà una molt bona feina perquè viu i estima Artà amb passió», a més de seguir treballant en «la bona línia que ho està fent el pacte de govern a Artà».

Emocionat

Manolo Galán s'ha mostrat molt emocionat pel moment viscut i ha promès el seu nou càrrec per «seguir treballant de valent per millorar, encara que només sigui una miqueta, la qualitat de vida de la gent d'Artà».

El socialista ha donat les gràcies a la seva família, amics i companys de partit, i s'ha compromès a «fer feina amb humilitat tal i com em va ensenyar el meu pare» defensant els «valors socialistes per seguir fent avançar a Artà».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.