Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers d’infants participen a la festa de cloenda de les escoles de l’IME

10670
Jornada de l'IME celebrada aquest dissabte. | Ajuntament de Palma

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha celebrat aquest dissabte la cloenda de les escoles esportives municipals i la segona jornada d’esport inclusiu amb la participació de 3000 infants i els seus familiars. Totes les activitats han tingut lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix, excepte l’exhibició de patinatge, que s’ha dut a terme al pavelló Joan Seguí, i l’exhibició de gimnàstica rítmica, que s’ha realitzat al pavelló Toni Pizà.

Els alumnes de les 16 escoles municipals han realitzat exhibicions i tornejos de les activitats que s'han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l’IME i als col·legis públics de Palma. Les escoles esportives municipals que han participat a aquest esdeveniment esportiu són: atletisme, bàsquet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, salts de trampolí, natació sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

A l’esdeveniment hi ha assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez,  així com col·laboradors i representants de les diferents escoles esportives , els quals han realitzat una visita a les zones on s’han dut a terme les exhibicions de les diferents modalitats.

Els objectius de les escoles esportives municipals se centren a promocionar les diferents disciplines, introduir valors mitjançant l’esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d'hàbits saludables. Amb aquest esdeveniment s’han posat en valor l'aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l’impuls a l’esport base que desenvolupa l’IME.

Cal recordar que les escoles d’exteriors, els pavellons i els col·legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fernández, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.