Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix l'EDR Balears, nova revista digital sobre l'actualitat musical illenca

10700

El Grup Enderrock presenta una nova revista multimèdia sobre l’actualitat musical illenca. La publicació digital, anomenada EDR Balears, es podrà llegir quinzenalment i inclourà continguts interactius amb estrenes musicals en exclusiva, entrevistes, novetats discogràfiques, videoclips i l'agenda cultural de la setmana.

El llançament de l’EDR Balears es complementa amb l’edició illenca del Sona9, el concurs de grups emergents en català, i la revista mensual Enderrock, que al juliol dedicarà un número especial + CD a l’escena musical de les Illes Balears, a més del diari digital Enderrock.cat i el setmanari EDR. La nova capçalera es trametrà gratuïtament i de manera inicial a 75.000 adreces seleccionades de mailing –10.000 a les Illes Balears–, i s’hi podrà subscriure tothom que ho sol·liciti.

El Grup Enderrock vol continuar així sent líder del mercat, i aposta per EDR Balears com a plataforma indispensable per a la promoció i reflexió al voltant de l’escena musical illenca. A més, la voluntat és seguir treballant en aquest format per tal que, en els propers mesos, també es llenci una nova capçalera digital dedicada a la música valenciana.

La presentació oficial de la nova capçalera ha estat aquest divendres 26 de maig a l’espai cultural Rata Corner de Palma. A l’acte de presentació de l’EDR Balears hi varen participar el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; el coordinador de l’EDR Balears, Pere Bestard (Donallop), i el director general de cultura del Govern Joan Català. La presentació es va tancar amb una actuació del grup Posidònia, el nou projecte de Marta Elka i Toni Pastor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.