Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril: «Les paraules de Company destil·len masclisme i provincianisme i menyspreen els ciutadans de les Balears»

10732

MÉS per Mallorca ha comunicat aquest dimarts que ha registrat una Proposició no de Llei per reprovar el líder del PP a les Balears. «El líder del PP a les Illes Balears, Biel Company ha de ser reprovat no només pels seus silencis al Parlament, sinó sobretot per les declaracions que va fer aquest cap de setmana i l'actitud de menyspreus als ciutadans de les Illes Balears i als seus representants», ha assenyalat el coordinador de MÉS per Mallorca.

El Partit Popular va celebrar els seu congrés a Mallorca amb l'assistència del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, qui va descartar qualsevol possibilitat de reunir-se amb la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Des de MÉS per Mallorca denuncien el «menyspreu» que el president del Partit Popular a les Balears va demostrar en insinuar-li a Rajoy que no perdera el temps amb Armengol: «No pierdas ni un minuto con Armengol, tú a lo tuyo y ya nos encargaremos nosotros de ella». Per a MÉS, «unes paraules que a més de destil·lar masclisme i provincianisme, representen un vergonyós menyspreu no sols a la presidenta del Govern, i els representants institucionals de la nostra Comunitat, sinó al conjunt de la ciutadania de les Illes, que constatam com per al PP la prioritat no és la nostra terra ni la millora de les condicions de vida dels seus habitants, sinó el mateix PP».

A més, el partit ecosobiranista considera «un insult» el fet que l'anunci de l'increment del descompte en el transport per a residents fins al 75 % es va fer no en un marc institucional ni de diàleg entre administracions, sinó en el congrés del PP celebrat a Inca. «Un insult, quan el dret a la mobilitat dels illencs és una qüestió d'Estat per a totes les Illes i les seves institucions, i quan només fa unes setmanes que el PP va impedir la tramitació del projecte de llei de tarifa màxima per als vols a la Mesa del Congrés dels diputats, malgrat la unanimitat existent en aquest parlament al respecte».

Per tot això MÉS per Mallorca, registra una Proposició no de Llei on diu: «El Parlament de les Illes Balears reprova el diputat Gabriel Company per les seves manifestacions de menyspreu al conjunt de la ciutadania de les Illes Balears i els seus representants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.