Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «El Govern del Canvi, amb el nou REB, aposta per les persones mentre el PP apostà pels hotelers»

10886

La portaveu de MÉS per Mallorca Bel Busquets qüestiona la proposta que presentarà aquest dimarts el PP en relació al Règim Especial de Balears. «Venim d'un REB aprovat a corre-cuita un mes abans d'eleccions, d'esquena a la ciutadania i que el que cercava era donar beneficis fiscals als hotelers», assenyala.

Busquets recorda que el Govern del Canvi «des del minut u fa feina per un nou REB, amb el consens dels agents socials i que beneficiï a la ciutadania».

El diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus, ha assenyalat que aquest dimarts al ple del Parlament també es parlarà de transport públic, un tema fonamental per a la formació ecosobiranista. «Desembre del 2018 s'acaben les concessions de les companyies, gràcies a la bona gestió del que va ser conseller durant l'anterior Pacte de Progrés, Biel Vicens. Ara es podrà redissenyar i millorar tot el mapa d'autobusos de Mallorca».

Reus també ha recordat la importància de l'electrificació de tren de sa Pobla i Manacor i ha lamentat que l'Estat espanyol es desentengui dels 350 milions pendents per dur a terme l'electrificació del tren fins a Artà. «Un doblers que cal continuar reclamant».

Transferència de competències de mobilitat al Consell de Mallorca

«Un objectiu d'aquesta legislatura és la transferència de mobilitat al Consell de Mallorca. És anòmal que la institució insular tengui les competències de carreteres i no la del transport públic, ha assenyalat Reus», qui ha dit que és un tema del qual s'ha parlat a la conferència de presidents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.