Setmanari d'informació local - 138 anys

Una dona reserva i ocupa el seu propi pis a Barcelona a través d’Airbnb

11124

Una dona ha reservat i ocupat el seu propi pis situat a la Barceloneta a través de l'agència immobiliària Airbnb per poder recuperar-ho, ja que el seu inquilí ho havia rellogat des de l'inici del contracte a turistes mitjançant aquesta plataforma.

La propietària va aconseguir entrar aquest dimecres al seu habitatge i va canviar el pany de la porta perquè el seu inquilí, sense consentiment ni llicència turística, no ho pogués tornar a llogar, segons publicà aquest dijous el diari 'La Vanguardia'. L'afectada ha explicat que una vegada va detectar l'engany, va intentar solucionar el problema contactant amb Airbnb, i la plataforma només li va oferir mediació entre ella i l'inquilí.

També ha declarat que tant ella com el seu marit han intentat contactar amb l'inquilí per anunciar-li que procedien a rescindir el contracte per una falta greu, ja que en el contracte subscrit entre ambdues parts quedava prohibit rellogar el pis o usar-ho com a apartament turístic.

L'Ajuntament ho investigarà
La tinent de batle d'Urbanisme de Barcelona, Janet Sanz, ha assegurat que l'Ajuntament inspeccionarà aquest cas. Sanz explicà que s'han posat en contacte amb la propietària perquè els inspectors «constatin que s'està duent a terme un ús turístic il·legal del pis», i ha dit si la propietària ho denuncia, el consistori activarà un procediment per garantir els drets de la propietària i dels veïnats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.