Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI demana recursos per combatre la calor durant les oposicions

11160
L’STEI demana recursos per combatre el calor durant les oposicions. | Arxiu

Les oposicions docents a les Illes Balears han començat. «Aquests dies en què es duen a terme ens trobam en una ona de calor important i, en alguns casos, tribunals i opositors desenvolupen la feina en unes condicions difícils. La calor dificulta enormement que les proves es realitzin amb normalitat», ha indicat l’STEI.

Des del sindicat demanen que es prenguin mesures urgents per tal de subsanar aquesta problemàtica. «Entre d'altres es podria optar pel trasllat de les proves a aules climatitzades o més fresques, la instal·lació de ventiladors, etc», han assegurat.

Parts pràctiques

S'ha de dir que fins ara només s'ha realitzat l'examen escrit al llarg de dues hores i que a partir d'ara començaran les jornades maratonianes d'examens. Les parts pràctiques, en bastants casos, s'allarguen més de dues hores. Pel que fa a la defensa de programacions i unitats didàctiques els membres dels tribunals hauran d'estar hores i hores asseguts dins l'aula bastants de dies avaluant, una a una, totes les persones que opositen.

Per tot això és important, segons el sindicat, «que s'adoptin mesures urgents per garantir una temperatura acceptable als espais en els que es desenvolupin les oposicions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.