Setmanari d'informació local - 138 anys

Èxit en l’estrena de la pel·lícula 'En acabar'

11199

Aquest 26 de juny, a la Sala Cinema Ciutat de Palma, s’ha celebrat l’estrena de la pel·lícula En acabar. Aquest film, que s’ha estrenat al festival d’Atlàntida Film Fest, està ambientat en una nit d’estiu a Mallorca. Per als qui no pogueren anar a la sessió d’ahir; aquest dimarts 27 de juny IB3 l’emetrà a les 22:30 h i també es podrà veure per la plataforma Filmin.

Les entrades a l’acte feia dies que s’havien esgotat i a les 20.45 h del capvespre començà En acabar. Després de 75 minuts, els directors del film i la productora van fer un petit col·loqui amb els espectadors.

Segons Guillem Miró, un dels dos directors, «la pel·lícula s’ha gravat en 1 any», concretament durant l’estiu passat. Asseguren que, mentre gravaven, la pel·lícula semblava «una merda» però que els va passar el mateix que al protagonista de En acabar: «quan et desencantes es veu un altre camí». 

Durant el col·loqui els espectadors han tengut un torn de paraula. Entre algunes de les preguntes s’ha demanat la relació entre els dos directors, ja que ha estat dirigida entre dos (Guillem Miró i Thor Echevarría). «Les crisis, principalment, han estat: la pluja i una avaria en un cotxe» asseguren. «És més, moltes vegades discutíem i cap dels dos sabíem el perquè» remarquen. 

Segons la productora de la pel·lícula, Antònia Maria Miró, el principal problema, però, ha estat el «sí sí», per exemple, d’algunes institucions. En acabar ha estat finançada gràcies a un centenar de mecenes, majoritàriament. «Ha estat molt poc el suport institucional al principi però una vegada acabada començaven a sortir els pretendents» afirmà Miró.

Sinopsi En acabar

«A vegades fer-se gran no només vol dir veure passar els anys, sinó deixar algunes coses enrere. En acabar és una comèdia romàntica, una road movie d’una nit d’estiu a Mallorca. Allà on un grup d’amics d’una vintena d’anys busquen retrobar-se amb amors que es creien perduts. És el debut de dos joves talents balears; Guillem Miró i Thor Echevarría».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.