Setmanari d'informació local - 138 anys

HazteOir: «Els polítics no ens callaran. Explicarem com adoctrinen els nins a les aules»

11439

El president del grupuscle HazteOir, Ignacio Arsuaga, ha carregat aquest dimarts contra l'inici del procediment sancionador contra Valores en Baleares en matèria de drets LGTBI.

«Els polítics no ens callaran. Explicarem com obliguen a adoctrinar als nins a les aules», ha indicat el president del col·lectiu encarregat de promoure la transfòbia. Arsuaga creu que la reacció del Govern davant «una campanya pacífica» és «desproporcionada». «Els violents ens tiren pedres i els polítics ens volen sancionar», ha dit.

El president d'HazteOir sosté que la seva campanya «únicament informa sobre un conjunt de lleis que retallen les llibertats». «La nostra denúncia els molesta però Espanya és una democràcia en la qual hi ha llibertat d'expressió», ha conclòs Arsuaga.

El Govern ja va anunciar mesures contra el president de Valores en Baleares, Juan José Tenorio, per la publicitat que va fer a les xarxes socials dels actes d'Arsuaga a principis de juny a Palma. En particular, l'Executiu va presentar una denúncia davant la Fiscalia per un possible delicte d'odi en les expressions de Tenorio i va iniciar l'expedient administratiu sancionador sobre aquests mateixos fets, en aplicació de la llei de les Balears sobre LGTBI-fòbia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.