Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca, el millor lloc de vacances o per viure tota la vida

11593

Mallorca és un referent turístic nacional i mundial i ocupa un lloc privilegiat al mar Mediterrani. El seu nom és sinònim de platges i cales de prestigi, però també de naturalesa, de golf, de cultura, de gastronomia, d'esports nàutics i, per descomptat, de diversió.

L'illa, amb gairebé 80 quilòmetres de distància d'un extrem a un altre, sobresurt per la seva diversitat. En cada quilòmetre quadrat de la seva superfície, existeix un lloc ideal per descansar, per viure i gaudir, cosa que saben bé els professionals de la immobiliària Balearic Properties, els majors experts en immobles de l'illa. Si vols comprar casa a Mallorca, són ells els que millor et poden assessorar.

Al llarg dels 550 quilòmetres de costa de Mallorca es poden trobar algunes de les cales i arenals més bells de la Mediterrània on comprar una vila a Mallorca i gaudir de les seves platges blanques dotades amb tots els serveis, al mateix temps que es conviu amb diminutes ancorades entre pinedes i penya-segats.

L'ambient, l'aire pur i net que es respira i els passejos assossegats per l'interior fan d'aquest lloc una zona màgica per viure. Un lloc estratègic per guanyar en salut i en felicitat.

El sol és el gran aliat de Palma, la qual cosa li confereix una llum especial a aquesta ciutat de la Mediterrània i que la dota d'un clima privilegiat tot l'any, amb una mitjana de 300 dies de sol i una temperatura mitjana anual que oscil·la entre els 16 i els 18 graus centígrads. Durant l'estiu, les màximes aconsegueixen entre 29 i 31 graus. La temperatura mínima durant la nit a l'hivern està entre 5 i 9 graus. The Sunday Times va arribar a designar a Palma com a ciutat d'honor a la millor ciutat del món per viure.

Destinació privilegiada per a les vacances

Palma és la destinació d'infinitat de turistes de l'Estat espanyol i estrangers durant tot l'any, gràcies al seu clima privilegiat, la seva riquesa cultural i artística i, per descomptat, els seus arenals.

La platja de Palma és una de les més extenses de les Balears. Els seus 4.600 metres de sorra fina i blanca, on cada any es penja la Bandera Blava, conviden a desconnectar del món i gaudir d'unes vacances de somni en les seves aigües tranquil·les i clares. L'arenal està situat a 14 quilòmetres del centre de Palma i té tots els serveis: accés per a minusvàlids, WC, dutxes, telèfons o quiosquets.

La millor manera de gaudir de totes les opcions que ofereix l'illa és passar unes vacances a Mallorca i llogar una vila a Mallorca, de les quals t'ofereixen la immobiliària especialitzada en lloguers Balearic Villas, on tenen unes exclusives viles de somni repartides per les millors ubicacions de l'illa.

En qualsevol lloc de l'illa, amb vista a les seves aigües clares i netes, pot estar esperant-te la teva vila vacacional, totes ideals per banyar-se i per practicar activitats nàutiques com a submarinisme, surf de vela, pesca, vetlla o fins i tot surf. Encara que aquests no són els únics esports que podràs realitzar: existeixen nombrosos camps de golf, de disseny cuidat i perfectament integrats en l'entorn, que s'adapten a qualsevol nivell, si és això el que es desitja.

L'Illa de Mallorca és el paradís natural que tots desitjam

La naturalesa té un espai més que destacat a Mallorca, ja que prop del 40 % del territori està protegit. Amb un paisatge marcat pels contrastos, destaquen els espais de la Serra de Tramuntana, al nord, amb becs que superen els 1.400 metres, i el Parc Nacional Marítim i Terrestre de Cabrera, un conjunt d'illes i illots situat a poc més d'una hora de navegació amb rumb sud-oest de l'illa.

I és que cada racó de Mallorca té un lloc acollidor, unes belles vistes i meravellosos espais naturals per gaudir en estat semisalvaje. Llogar un vehicle o fer excursions són bones alternatives per recórrer-la. Hi ha multitud d'itineraris i senderes, tant pel litoral com per l'interior, perfectament indicats i amb panells informatius, que permetran descobrir la seva diversitat, caminant o amb bicicleta.

Des de fa segles, alguns pobles, com Deià, Pollença o Valldemossa, han captivat a artistes amb la seva pintoresca atmosfera. Actualment, personatges famosos del món de la política, el cinema o la moda trien Mallorca com a lloc de vacances.

La cultura és un dels principals elements de l'illa. Durant tot l'any se succeeixen festivals, concerts, certàmens literaris, exposicions... El centre cultural ho ocupa la capital, Palma, que destaca pel seu centre històric i el seu divertit oci nocturn.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.