Setmanari d'informació local - 138 anys

El Manifest de Sineu demana «transparència» en el projecte de l’autopista Campos-Llucmajor

11803

Militants de Podem integrats en el col·lectiu Manifest de Sineu, exigeixen transparència en el projecte de l’ampliació de l’autopista Campos-Llucmajor.

El col·lectiu considera que el projecte ha estat aprovat sense exposició pública prèvia, sense possibilitats de fer al·legacions, sense consultar les bases i sense passar pel Consell insular.

El conjunt afirma que «és una vergonya que tan sols ens hagin informat sobre el projecte final a través dels mitjans de comunicació», i també asseguren que, segons les seves investigacions, l’únic que diferencia el seu projecte amb el del Partit Popular (PP) és tanc sols, un metre.

També han argumentat que l’aprovació d’aquesta iniciativa s’ha fet «pràcticament d’amagat», la qual cosa demostra una mala gestió per part del vicepresident segon del Consell i líder del grup polític de Podem, Jesús Jurado.

El Manifest de Sineu ha assenyalat que li «costa creure que un projecte de tal magnitud, estimat en 42 milions d’euros, hagi estat aprovat sense passar pel ple del Consell de Mallorca i que el grup polític de Podem hagi votat favorablement sense consultar a les bases ni als veïns de la zona, encara que són conscients del rebuig que genera».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.