Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort continua amb la tramitació per enderrocar la Feixina i farà la licitació per urgència

12071

L'Ajuntament de Palma continua amb la tramitació de l'expedient per enderrocar el monument de la Feixina i farà la licitació pel tràmit d'urgència amb l'objectiu de reduir a la meitat els tràmits.

Així ho ha anunciat aquest dilluns la portaveu de l'equip de govern de Cort, Susanna Moll, qui ha informat sobre la Junta de Govern extraordinària sobre aquesta matèria i ha declarat que el consistori es troba resolent les 505 al·legacions presentades sobre aquesta matèria.

Així doncs, la Junta de Govern ha aprovat deixar sense efecte l'acord de la Junta de Govern de 21 de setembre de 2016 i continuar amb la tramitació per a la contractació de l'execució de les obres de demolició del monument i la pavimentació de l'espai lliure resultant.

La reducció dels terminis defensada per Cort es justifica que l'Ajuntament, amb un projecte i plecs aprovats el 13 d'abril de 2016, ha tengut la tramitació paralitzada per motius aliens a la seva voluntat després que el Consell el 21 de juliol de 2016 acordàs iniciar de nou el procés d'incoació com a Bé Catalogat. Per tant, el retard d'11 mesos justifica la seva tramitació d'urgència, tal com es contempla en l'article 112 de la Llei de Contractes del Sector Públic.

La Junta de Govern ha consignat una despesa de 169.870 euros per executar aquesta demolició i ha traslladat l'expedient al departament de Contractació per a la seva licitació i s'ha aprovat notificar la resolució als interessats, Consell de Mallorca, Govern i Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.