Setmanari d'informació local - 138 anys

Nins i nines del poble sahrauí visiten el Parlament i l’Ajuntament de Palma

12123

Els nins i nines del poble sahrauí que estan a Mallorca gràcies a una nova edició del programa 'Vacances en Pau' han visitat aquest dimarts la seu del Parlament i de l'Ajuntament de Palma. Durant les respectives visites, tant el president del Parlament, Baltasar Picornell, com el batle de Palma, Antoni Noguera, han rebut als menors i han agraït la tasca que realitzen les famílies d'acolliment.

Segons ha informat, la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí, Catalina Rosselló, ha mostrat el seu agraïment per la recepció, ja que en el Parlament «resideix la sobirania dels ciutadans de
les Balears i en ella estan presents els millors ambaixadors de la República Àrab Sahrauí Democràtica». A més, ha agraït el suport unànime del Parlament i de l'Intergrup Parlamentari 'Pau i llibertat al Sàhara' «les mocions presentades i aprovades en suport del referèndum d'autodeterminació al poble sahrauí i respecte dels drets humans».

'Vacances en Pau' és un projecte humanitari de caràcter solidari, centrat en l'acolliment de n
ins i nines sahrauís d'edats compreses entre els deu i 12 anys per part de famílies de les Balears. Enguany les Balears n'acull un total de 80, dels quals sis viuran a Menorca i sis a Eivissa, i la resta seran acollits a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.