Setmanari d'informació local - 138 anys

'Valores en Baleares' demana que l'avioneta d'Hazte Oír sobrevoli Mallorca

12361

El grupuscle ‘Valores en Baleares’ ha demanat aquest dimarts que l'avioneta d’Hazte Oír sobrevoli l’Arenal durant el recorregut que té previst realitzar el grup transfòbic arreu de les costes de l’Estat espanyol aquest mes d’agost.

Des d’Hazte Oír asseguren que aquesta acció s'emmarca «en defensa de la llibertat dels pares a triar el model educatiu dels seus fills i impedir la retallada de llibertats i drets fonamentals dels ciutadans, amb el pretext de combatre la discriminació per orientació sexual, identitat o expressió de gènere».

«
La classe política s'ha proposat adoctrinar als nostres fills i atorgar privilegis a determinats col·lectius per sobre dels drets dels altres», han manifestat.

Hazte Oír ha presentat aquest dimarts el web www.hobus.es i el seu nou #HOBusAéreo, una avioneta amb la qual recorrerà les costes espanyoles, de Cadis a Girona, amb el lema 'Llei Mordassa LGTBI: Van a per als teus fills' per informar «dels riscos que implicaria» l'aprovació de la proposició de llei contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere, i d'igualtat social del col·lectiu LGTBI, registrada al Congrés dels Diputats per Podemos.

En l'acte de presentació de la campanya, que ha tengut lloc a Toledo, el president de l’agrupació transfòbica d'Hazteoir.orgIgnacio Arsuaga, ha assegurat que «es tracta d'una llei que retalla llibertats i drets fonamentals dels ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.