Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB exigeix l'actuació immediata sobre els negocis il·legals en sòl rústic d'Andratx

12379

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB) ha denunciat la total impunitat amb què operen diversos negocis il·legals en sòl rústic d'Andratx i ha exigit que es duguin a terme actuacions immediates perquè es compleixi amb la legalitat.

Segons ha explicat l'entitat ecologista en un comunicat, aquests negocis continuen oberts tot i les denúncies i les conseqüents ordres de tancament.

Al juny de 2016, després de conèixer l'obertura d'expedients d'infracció per part de l'Ajuntament a aquests negocis, el GOB va sol·licitar una relació de tots els expedients i les mesures adoptades pel consistori. Al mes següent, l'Ajuntament va explicar que havia iniciat 10 expedients sancionadors i l'adopció de mesures de clausura i tancament arran de les denúncies. No obstant això, totes les empreses van recórrer les sancions en via administrativa i l'Ajuntament va notificar haver iniciat expedients en anys anteriors a quatre activitats més.

Des de l'entitat han exigit l'aplicació immediata de la legalitat vigent i que s'expliqui quin és el motiu pel qual, tot i les denúncies i els supòsits inicis d'expedients sancionadors i ordres de clausura, es permet que aquestes empreses continuïn operant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.