Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten la segona fase del projecte de rehabilitació de la Misericòrdia

12425

El vicepresident primer, Francesc Miralles, i la consellera insular de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, han presentat aquest migdia la segona fase del Projecte de rehabilitació de l'edifici de la Misericòrdia que compta amb un pressupost de 9,3 milions d'euros. «Ens trobem davant una de les majors inversions en infraestructures culturals de la legislatura», ha dit el també conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles.

Segons han informat des del Consell, el projecte ja disposa de la llicència d'obra de l'Ajuntament de Palma. A partir d'ara es redactaran els plecs administratius i sortirà a licitació. A més, tenen previst que l'obra s'iniciï en el segon trimestre de
l 2018 i que tingui un termini d'execució de 36 mesos. Aquesta segona fase de rehabilitació suposa la recuperació de 7.688 metres quadrats en espais que ocupaven l'antic Hospital de Nit, l'antic dipòsit de l'Arxiu General, el Pati de les Dones, la terrassa dels estenedors, la coberta i les façanes corresponents.



Per a Palomino, «es fa un gran esforç per seguir reformant l'edifici i, d'aquesta manera, es recupera un espai emblemàtic de la ciutat, que serà completament accessible per a tots els ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.