Setmanari d'informació local - 138 anys

Selva, la Colònia de Sant Jordi i Sencelles se sumen amb el ‘No i punt!’

12475

La festa de rock de Selva, les revetlles de la Colònia de Sant Jordi i la festa de s'Embalat de Sencelles comptaran amb punts d'informació de la campanya 'No i Punt!' durant les seves festes patronals que tendran lloc aquest cap de setmana. Aquests tres municipis s'han adherit a la campanya impulsada pel Consell amb l'objectiu de potenciar «unes festes lliures d'agressions sexistes» i l'han adaptat «a la realitat del seu municipi», segons ha explicat la institució aquest divendres.

Un total de 35 ajuntaments participen en aquesta campanya amb la finalitat d'aconseguir un «estiu de festes igualitàries i divertides per a tots». A la mobilització, se sumen grups de voluntaris, agents de la Policia Local, Protecció Civil, associacions de joves i dones, i personal de l'ajuntament que, a més, han participat en unes jornades de formació de la mà dels agents d'igualtat dels Espais de Dones d'Inca i Felanitx.

Finalment, s'han realitzat tallers informatius dirigits a persones majors d'edat en matèria d'igualtat i prevenció de violències masclistes i agressions sexistes, amb la intenció que els assistents siguin «agents sensibilitzadores que coneixen el protocol d'actuació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.