Setmanari d'informació local - 138 anys

Marratxí posa 55 sancions en el primer mes de campanya intensiva contra comportaments incívics

12499

L'Ajuntament de Marratxí ha posat un total de 55 sancions en el primer mes en què la campanya intensiva de vigilància contra l'incivisme s'ha posat en marxa.

El consistori ha assenyalat que la manca de respecte per l'entorn i la mala gestió dels residus per part d'algunes persones i empreses són un problema habitual en molts municipis. Així, de les 55 denúncies, 20 són a empreses i 35 a veïns de la zona. La mitjana de les sancions és de 300 euros i el cas més greu detectat -que rep la sanció més alta- va tenir lloc per un particular al nucli de la Nova Cabana.

Des de l'Ajuntament han explicat que durant els dos primers anys de la legislatura, l'àrea de Medi Ambient va posar en marxa diverses mesures, com campanyes de conscienciació, plans de xoc de neteja pública i un augment del nombre de contenidors per a la correcta deposició de residus. No obstant això, han continuat detectant nombrosos casos de deposició de residus al carrer, fet que suposa un augment en el cost de la recollida i tractament que paguen els ciutadans de Marratxí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.