Setmanari d'informació local - 138 anys

Les comercialitzadores de pisos turístics tendran 15 dies per adaptar-se a la normativa

12549

Les plataformes comercialitzadores que allotgin pisos turístics en plurifamiliars tendran 15 dies per adaptar-se a la nova normativa turística de les Balears, després que siguin notificades mitjançant un requeriment, segons ha informat el vicepresident del Govern i conseller d'Investigació, Innovació i Turisme, Biel Barceló.

En roda de premsa, al costat de la directora general de Turisme, Pilar Carbonell i l'assessor tècnic Antoni Sansó, ha explicat que si les plataformes no s'adapten a la nova llei, que ha entrat en vigor aquest dilluns, podran ser sancionades amb multes que oscil·len entre els 40.000 euros i els 400.000 euros.

Pel que fa al sostre de places turístiques, el vicepresident ha precisat que a les Balears és de 623.624 places i que a Mallorca hi ha un horitzó de decreixement de 120.000 places, que, tal com ha assenyalat, «són les que han crescut sense intercanvi en els darrers anys».

Així mateix, Carbonell ha explicat que en les dues campanyes d'inspecció realitzades a l'abril i al juliol a empreses intermediàries s'han detectat un total de 350 pisos comercialitzats il·legalment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.