Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem: «Rajoy continua tractant les nostres Illes com una colònia»

12567

Des de Podem Illes Balears consideren que les declaracions del president d'Espanya Mariano Rajoy en la seva visita a Marivent suposen «un nou exemple del seu menyspreu a la nostra ciutadania i la seva concepció de les Illes com una colònia vacacional».

En aquest sentit han lamentat que Rajoy afirmi que vol que hi hagi més turisme mentre es despreocupa dels problemes que actualment pateixen les Balears i «impedeix una major sobirania pels illencs i illenques en tots els sentits». Des de Podem critiquen la «manca de sensibilitat» del president espanyol durant la visita amb el monarca a Marivent.

D'altra banda han criticat el contrast que hi ha hagut entre la seva preocupació per una suposada «turismofòbia» i «la poca que ha mostrat envers la situació actual que patim de precarietat laboral i social, de saturació turística o d'esgotament de recursos naturals derivats d'aquesta activitat». Amb tot, des de Podem consideren que Rajoy ha tornat a mostrar en aquesta darrera visita la seva «balearfòbia» perquè «no pensa en què la nostra ciutadania millori les seves condicions, sinó en seguir recollint beneficis».

«L'únic que el preocupa a Rajoy és que continuem sent una colònia vacacional, demostrant, un cop més, que ell no és president dels illencs i illenques; és el majordom dels grans hotelers», han finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.