Setmanari d'informació local - 138 anys

Airbnb considera «complexa i confusa» la nova llei de lloguer turístic

12569

Airbnb ha catalogat aquest dimarts de «complexa i confusa» la nova llei de lloguer turístic aprovada a les Balears i ha demanat treballar conjuntament «per ajudar a crear models de turisme sostenible que reparteixin els beneficis entre molts, en comptes de deixar-los en mans d'uns pocs».

Així s'ha manifestat la companyia el dia que el vicepresident del Govern i conseller de Recerca, Innovació i Turisme, Biel Barceló, ha explicat que les plataformes comercialitzadores que allotgin pisos turístics en plurifamiliars tendran 15 dies per adaptar-se a la nova normativa.

Des de l'empresa han defensat que ajuden «a crear turisme sostenible que beneficia a les famílies locals i a les seves comunitats» i han criticat que la nova normativa «no diferencia entre famílies locals que comparteixen les seves llars i operadors professionals». «Airbnb ha treballat amb més de 300 governs de tot el món i seguirem animant als legisladors locals a seguir l'exemple d'altres grans ciutats que han implementat lleis simples i clares pel home sharing», han detallat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.