Setmanari d'informació local - 138 anys

6 propostes per al cap de setmana a Mallorca

12827

Aquest cap de setmana hi ha moltes propostes i variades per gaudir del cap de setmana a l'Illa. A continuació es proposen algunes de les més entretingudes.

Nits Clàssiques de la Tramuntana | PALMA I DEIÀ
Aquest cap de setmana es podrà gaudir de les actuacions del conjunt musical Ensemble Tramuntana. El dissabte 19 d'agost a les 20.00 hores, en el Cicle de Capvespres Musicals Iniciatives XXI, en el claustre de Sant Francesc (Palma). I també es podrà assistir el diumenge 20 d'agost, a partir de les 20.30 hores, a les Nits Clàssiques de la Tramuntana a Deià.
Ensemble Tramuntana va sorgir l'estiu del 2014 amb la idea d'aprofitar el talent dels músics de les Illes.
'La sorpresa del roscón' | ALCÚDIA
'La sorpresa del roscón' és una obra de teatre protagonitzada per Asun Planas. Es tracta d'una tragicomèdia de l'escriptora Elvira Lindo. Es podrà veure l'actuació el divendres 18 d'agost a les 22.00 hores, al teatre romà d'Alcúdia.
L'obra tracta sobre la reflexió, d'una dóna que intenta entendre en quin moment va començar a equivocar-se a la vida. Aquesta peça teatral forma part del programa XXIX Mostra de teatre al Teatre Romà de Pol·lèntia que es celebra a Alcúdia durant el mes d'agost.
'El francès de s'Esclop' | CALVIÀ
Aquesta obra teatral basada en fets històrics ha estat guionitzada per Carlos Garrido a l'espectacle que es representarà a la Finca Pública de Galatzó, molt prop d'on el científic va treballar durant mesos.
Es podrà gaudir de l'actuació els dies 18 i 19 d'agost a Calvià i les entrades tendran un preu d'entre 6 i 8 euros.
L'actor Josep Mercadal interpretarà a François Arago i Mariona Forteza s'encarregarà de la música.
56é Festival de Pollença | POLLENÇA
El dissabte 19 d'agost arriba, al Convent de Sant Domingo (Pollença), el músic Nelson Freire. El pianista brasiler, reconegut internacionalment, actuarà a partir de les 22.00 hores i les entrades costaran uns 30 euros.
El concert estarà dividit en dues parts, a la primera el gran protagonista serà el piano juntament amb la coral i a la segona s'interpretaran tres peces de 'La prole do bebê'.
MoboFest 2017 | SANT JOAN
El dissabte 19 d'agost es celebrarà, al Santuari de la Consolidació (Sant Joan), la primera edició del MoboFest. Es tracta d'un festival de música acústica i rock. L'esdeveniment comptarà amb dos escenaris i més d'una dotzena de músics convidats. A més l'entrada serà totalment gratuïta i s'organitzaran diversos serveis de foodtrukcs.
Brunch Sound Mallorca | PALMA
Els diumenges 20 i 27 d'agost es podrà gaudir de la música electrònica a Mallorca, gràcies a la primera edició del festival Brunch Sound Mallorca que es celebrarà a Son Fusteret el recinte comptarà amb vàries furgonetes de menjar a més de tenir convidats a Catz'n Dogz, Anja Schneider, Hobo, Kristian Nair o Dj Steaw, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.