Setmanari d'informació local - 138 anys

Vacances low cost a Mallorca amb lloguer de cotxe

12917

Mallorca, illa de bellesa descomunal. Envoltada per les blaves aigües del Mediterrani. Localitzada en un paradís de roca, bosc i mar. Destinació entre destinacions. Pocs llocs són tan bonics com per passar el màxim número de dies de vacances.
Ara bé, aquesta illa té un petit inconvenient: el transport és car, tret que tenguis un cotxe. Si aquest és el teu cas i véns des de fora de l’illa, et recomanem que lloguis un cotxe amb empreses com Pepecar.
Amb aquest cotxe de lloguer et podràs assegurar unes vacances estupendes. Però, si a més vols que siguin de baix cost, t'explicarem 3 pautes perquè les teves vacances low cost a Mallorca llogant un cotxe siguin perfectes.

Com més aviat millor
No ens cansarem mai de dir que com més aviat possible facis les coses i amb més antelació, millor anirà tot. Llogar un cotxe perquè et surti més barat és com els vols d'avió o les habitacions d'hotel. Pots esperar al darrer moment i quedar-te sense el teu bitllet o habitació, o pots reservar-ho amb temps i viure amb menys incertesa.
Amb els cotxes de lloguer a Mallorca passarà exactament el mateix. Pots esperar a una setmana abans o fins i tot un parell de dies. Però no esperis, excepte un miracle, trobar molts cotxes. I molt menys que els que trobis siguin més barats.
Amb una antelació de 2 setmanes mínim et podràs assegurar el cotxe perfecte per al teu viatge i estalviar doblers per a altres coses.

Ple-ple vs. prepagament-reemborsament parcial
Aquest consell serà crucial per poder tenir unes vacances low cost a Mallorca. El més normal és llogar un cotxe amb la política de combustible coneguda com a ‘prepagament-reemborsament parcial’. Aquest tipus de política el que fa és que paguis el combustible inicial i paguis una taxa de repostatje en retornar-ho. L'únic avantatge és que et reemborsen el combustible que et sobri.
La segona política és la de ‘ple-ple’. En aquesta et lliuren el cotxe completament ple, però ho has de retornar completament ple. Així no hauràs de pagar cap taxa de repostaje. La primera opció sembla que és la millor. No obstant això, fent números, hem pogut comprovar que amb aquesta segona opció s'estalvien tants diners com disgustos.

Conductor addicional gratis?
Per acabar, i això va sobretot per als conductors menors de 25 anys, si aneu a gaudir d'unes vacances més barates a Mallorca, no feu la reserva del cotxe de lloguer al vostre nom. Et cobraran una taxa de conductor jove que farà molt més cara la reserva del cotxe. A més, si no tens més de 2 anys d'experiència conduint és molt probable que no et deixin escollir un cotxe de gran cilindrada.
El truc seria fer la reserva a nom d'algú que tengui mínim 25 anys i que cerquis a la pàgina on lloguis el cotxe que t'ofereixi la possibilitat d'incloure un altre conductor extra totalment gratis. D'aquesta forma podràs conduir i no pagar més doblers dels que havies pensat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.