Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP d'Algaida exigeix al conseller Vidal la «neteja urgent» del torrent

13035
El PP d'Algaida exigeix a Medi Ambient la «neteja urgent» del torrent. | PP Algaida

El Partit Popular d'Algaida exigeix al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, «la neteja i actuacions necessàries en els torrents perquè no es repeteixin inundacions com les registrades al gener després del desbordament del d'Algaida per no estar en condicions adequades».

El portaveu del Grup Municipal Popular, Rafel Oliver, incideix en que «el conseller de Medi Ambient hauria d'haver après la lliçó del que va passar fa vuit mesos i no tornar a posar en perill al nostre municipi». En aquest sentit, destaca que «els veïns ens segueixen expressant la seva inquietud per l'estat d'abandó que presenta el torrent i des del PP retraiem la inoperància del Govern».

Fortes pluges  

Des del Partit Popular recorden que Algaida ha estat enguany un dels municipis més afectats per les fortes pluges que han provocat greus inundacions pel desbordament del torrent «en estar en pèssimes condicions», apunta Oliver.

Rafael Oliver afegeix que «la nefasta gestió del Govern respecte a medi ambient està arribant ja a límits que no podem permetre. Duen dos anys governant i no estan solucionant els veritables problemes. Al contrari, en creen més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.