Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten la candidatura 'Amb Totes Podem' encapçalada per Mae de la Concha

13113

La candidatura 'Amb Totes Podem' que encapçala la diputada de Podemos per Balears al Congrés, Mae de la Concha, ha presentat aquest dimarts el seu projecte per a la segona Assemblea Ciutadana de Podemos a les Illes. Els responsables del projecte defineixen la candidatura com a «cohesionadora, feminitzadora i de govern» i avancen que les principals línies seran «donar pes a la militància més enllà dels grans nuclis urbans de les illes, la feminització dins de Podemos i ser solvents en la gestió».

A més, han assegurat que 'Amb Totes Podem' «vol unir allunyant-se de personalismes» i «ser un projecte coral, on tothom tengui cabuda» i «doni suport al treball dels cercles». 'Amb Totes Podem' també es proposa «créixer a través d'un projecte amb major protagonisme de les Pitiüses i Menorca, de la militància fora de Palma i les capitals illenques, on s'expressi la realitat de cada illa i s'aprofiti aquesta diversitat en favor d'un projecte en comú» i aconseguir «un funcionament de Podemos feminitzat, sense bel·licisme i competitivitat insana». Finalment, es proposa «guanyar implicant la gent en polítiques de govern, sent solvent i capaç de gestionar».

Els documents de la candidatura seran publicats en els pròxims dies al web del projecte. A grans trets, el document polític estarà centrat en el canvi de model productiu; el feminista promourà «una economia feminitzada i igualitària» i una participació «més feminitzada» dins Podemos; i finalment, a escala organitzativa es proposa «una participació més equitativa en la presa de decisions entre dones i homes, així com un protagonisme més igualitari entre totes les illes als òrgans», entre altres idees.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.